In goede handen gedurende het hele traject in onze erkende coördinerende borstkliniek

Gisteren in het nieuws: Borstkankerpatiënten kunnen vanaf 1 augustus enkel nog terecht in erkende borstklinieken voor chirurgische ingrepen. Vervolgbehandelingen kunnen wel nog in andere ziekenhuizen.

Het A.S.Z. Aalst en OLV Ziekenhuis Aalst beschikken over een erkende borstkliniek en samen zullen ze onder AZORG beschikken over één van de grootste coördinerende borstklinieken van het land, die ernaar streeft om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Je bent bij ons dus gedurende het hele traject in goede handen, van de diagnose over de behandeling (chemotherapie, radiotherapie,…) tot de nazorg.

Onze erkende coördinerende borstkliniek heeft een team dat bestaat uit gynaecologen, oncologen, radiotherapeuten, radiologen, anatoompathologen en plastisch chirurgen, ondersteund door gespecialiseerde borstverpleegkundigen, psychologen, kinesisten, diëtisten en een maatschappelijk werker. Deze teams overleggen wekelijks tijdens het Multidisciplinair Oncologisch Consult (MOC), een aanpak die ervoor zorgt dat elke patiënt steeds een totaalaanbod van de beste zorg op maat krijgt.

Borstkliniek A.S.Z. OLV