Bemoeilijkte toegang A.S.Z. Geraardsbergen op woensdag 28 augustus

Wie op woensdag 28 augustus in het A.S.Z. Geraardsbergen moet zijn, kan hinder ondervinden. Die dag zal de hoofdingang niet bereikbaar zijn met de wagen. Tegelijk vindt dan ook de doortocht van de Muurclassic wielerwedstrijd plaats, waardoor er een parkeerverbod geldt in de Gasthuisstraat.

Op woensdag 28 augustus wordt aan het A.S.Z. Geraardsbergen een herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de coronacrisis geplaatst. Hierdoor zal de hoofdingang van het ziekenhuis tussen 7 en 17 u niet bereikbaar zijn met de wagen. Voor voetgangers blijft de hoofdingang die dag wél bereikbaar.

Diezelfde dag vindt ook de Muurclassic wielerwedstrijd UCI 1.1 plaats in Geraardsbergen. De straten van Geraardsbergen zullen dan decor vormen voor een ongeëvenaarde strijd tussen de WorldTourploegen, Pro-teams en Continental-ploegen. 

Dit betekent dat er een parkeerverbod zal gelden in de Gasthuisstraat van 12 u tot 19u30.

Een verkeersverbod komt er echter niet in de Gasthuisstraat, waardoor bezoekers de bezoekersparking steeds kunnen bereiken tussen de groene en de rode vlag. De spoedopname blijft bereikbaar via de Kattestraat. 

De start van de wedstrijd is voorzien om 14u42. Rond 15 u verwachten we al een eerste doortocht door de Gasthuisstraat.

We begrijpen dat dit voor enige overlast kan zorgen en danken je voor het begrip.

 

ASZ Geraardsbergen